Transylvanian Properties | Commercial & Residential Properties in Romania
2020/2021: FOR INVESTORS - CONSTRUCTION SERVICES
(with English communication throughout the process)  
We are looking for investors for: • building private houses or apartment buildings in Transylvania (Romania) for further sale or rent • purchasing of real estate for further splitting into studios or offices for rent or sale. The construction of houses for sale is always a profitable investment. The area we operate has a high demand for detached houses, as well as for duplexes and small apartment buildings. Our experience in construction is over 15 years. We provide a working business plan that minimises costs and taxes. We have a strategy for the construction and sale of real estate, as well as a ready-made team – builders, foremen, suppliers of materials, sales and advertising managers, lawyers, accountants, contacts in licensing authorities, etc.
For more information please email  office@transylvanianproperties.com  .
Latest Comments

'The Healing Sources' group has visited Transylvania (in Hungarian)

Posted by in Local press on Jun 11, 2013 . 0 Comments.

This article is in Hungarian language. Click here to read the 'machine translated version' by the Google translator.

Original article: Háromszéken kevesen érzékelik a hagyományos székely falu turisztikai lehetőségeit: a The Healing Sources (Gyógyító Források) angol szerkesztői szerint az újhagyma és a zsíros kenyér lehet régiónk csalogatója.

Két fényképész, valamint két tollforgató érkezett Nagy Britanniából Kovászna megyébe, azzal a céllal, hogy természet közeli, ma is élő, gyógyító hatással rendelkező helyszíneket térképezzenek fel. Utazásaik során 12 európai helyszínt járnak végig a Balti-tengertől egészen a Fekete-tengerig: a cél, hogy az angol turisták számára ismeretlen helyszíneket mutassanak be egy turisztikai kiadvány kereteiben.

A csoport tagjai az előpataki borvíztöltőde után a kovásznai mofettákat, a petőfalvi szaunát és szabadtéri medencét, valamint egy vidéki háztartást látogattak meg. Közben elárulták azt is, hogy a Kovászna Megye Turizmusért Egyesület vezetőjével, Albert Zoltánnal a tavalyi londoni turisztikai kiállításon ismerkedtek meg: ő volt az, aki egyértelművé tette számukra, hogy Háromszék olyan úti cél, amely a wellness-turizmus fontos célpontja lehet.

Christian Banfield fényképész szerint a nyugati társadalomnak egy igen jelentős része ráunt a látványra, nem természetes anyagokra alapozó, drága spa-kezelésekre. Azonban amit itt láttunk, az csodálatos: az erőforrások lenyűgözők, az építészet érdekfeszítő, a kezelések hagyományosak.

„Úgy vélem, pozitív reakcióra számíthatunk: a fényképek is azt mutatják, hogy itt rengeteg a szépség, az eredetiség. Ott van az az idős hölgy, aki 10 kilométerre lakik innen (Zabolától – szerk. megj.). Van egy saját forrása, ő termeli meg a saját ételét, saját maga készíti az italait, elkészíti a húsféléket, ő szedi a teafüveket. Lehet, hogy sokan élnek így, de ez az a fajta életforma, ami nagyon elveszett a világ más részeiben. Ez az egyszerű mód, ahogyan az itteniek az egészséges életet élik, eltűnt a globalizációban” – folytatja Christian.

„Turisztikai termékként kitűnő gasztro-turisztikai csomag alapját képezhetné, ha az emberek látnák, hogyan készül a sajt, hol terem a zöldség, szívesen vennének belőle. Ha olyan példákat keresünk, amivel vendégeket csalogathatnak önök a régióba, akkor a természetes ásványvizes medencéket emelném ki, amilyen Petőfalván is található. Ott lenni és a természetet érezni, 3-5 órát eltölteni egy ilyen helyszínen, már önmagában megéri az utazást. A wellnessben érdekelt kliensek keresik ezt a fajta tapasztalatot. A spa-ipar egyik meghatározó szervezete, a Spa-Finder 2013-as trendje éppen az ilyen fajta helyszínek feltérképezését tűzte ki céljául. Ha a fentieket kombináljuk, akkor olyan egyedi turisztikai célpontot találunk, amely sok embert ide vonzhat” – fogalmaz a kiadvány másik szerkesztője, Alla Sokolova.

A kiadvány 2014 februárjában lát világot, addig a www.thehealingsources.com címen lehet néhány részletről beszámolót találni. A csapat a Facebook közösségi portálon is elérhető, a www.facebook.com/TheHealingSources cím alatt.

Source: SzekelyHirmondo.ro

Last update: Jun 11, 2013

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: